Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Sofie - 21 juni 2010 08:53


 


Nu idag är det sista dagen hos farmor och om lite mindre än 1 timme ska jag sätta mig på tåget tillbaka till mando. Känns pissigt rent ut sagt, skulle så himla gärna vilja stanna kvar här för jag har haft det SÅ bra. Liten resumé ifrån helgen som varit nu då:


Fredags: Jag kom runt 6 på kvällen och började med att åka och handla mat tillsammans med farmor. Efter det åkte vi hem och käkade kött, klyftpotatis och brunsås, farmors specialare. Därefter fortsatte kvällen framför tv:n med film och mys. Så rann den dagen förbi.


Lördagen: Vaknade, gick upp och åt frukost. Tyvärr var det spöregn största delen av dagen så vi åkte aldrig och spelade minigolf som vi hade bestämt oss för från början.Åkte in till stan och käka sushi på stans bästa sushiresturang. Enda nackdelen var att vi fick vänta typ 1 timme på vår mat   . Efterråt åkte vi till min faster och hälsade på, kikade in på hennes hunddagis och stannade där ett tag för att gosa/leka med hundarna.

På eftermiddagen sprack molnen upp och det kom lite sol. Skyndade mig snabbt som attan att gå ut och sola lite, sedan tittade jag och farmor på brölloppet en stund fast jag tyckte det var alldeles meningslöst haha. På kvällen hade vi köpt hem vårrullar som vi åt och efter det blev det åter igen soffan och tv:n.


Söndagen: Sov lite längre idag, sköönt! Innan lunch kom mina kusiner och hälsade på så jag fick agera lite barnvakt där. Efter lunchen som bestog av vofflor åkte vi ner till min faster igen och jag blev klippt. Satt ute och solade igen eftersom vädret var mycket bättre denna dag och gosade med alla djuren. På eftermiddagen åkte jag och farmor in till köpcentret och kollade lite i affärer och som avslutning på det hela käkade vi wook-buffé.

På kvällen tog vi en skön liten kvällspromenad och sedan tittade vi på film.


Sedär, det var mina dagar i Värmland. Attans vad snabbt det har gått  

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards