Alla inlägg den 8 augusti 2012

Av Sofie - 8 augusti 2012 16:29

Onsdag nu då. Halva veckan har gått och det har inte hänt så speciellt mycket.


Fast från och med nästa vecka blir det ändring på detta. Nästa vecka börjar nämligen plugget igen. Ska försöka läsa upp lite kurser på komvux. Skulle egentligen läst dem på basåret i våras men fick avbryta studierna eftersom jag blev inlagd på mando. Det är störande och lite irriterande men helt ärligt så hade jag inte kunnat fortsatt med studierna ändå i det skicket jag var i då.


Kemi B och Fysik A ska jag läsa. Inte direkt favoritämnena, svåra som tusan men jag ska försöka mitt bästa. Men jag måste erkänna; lite rätt är jag ändå. Rädd för att åter igen hamna ner i den där svackan, bli sådär deppad och sluta äta som jag gjorde i höstas då skolan blev för tuff. Då kraven blev för många och pressen blev för stor. Det har alltid varit mitt sätt att handskas med problem tyvärr. Att ta ut allting på maten. Sjukt dumt och dåligt sätt. Det finns bättre sätt att handskas med sin ångest på, jag visste det bara inte då.


Har även några stora beslut jag måste ta den kommande tiden.  Extremt stora beslut och de skrämmer mig lite. Jag har ungefär en vecka på mig sedan måste jag bestämma mig för en speciell sak. Och har jag väl bestämt mig kommer mitt liv inte bli sig likt i framtiden. Hoppas hoppas hoppas bara att det valet jag gör är det rätta. Och jag hoppas att alla mina nära och kära kommer stötta mig i detta val.
Lite planer för veckan är iallafall:

  • Fika på stan (glass glass glass)
  • Jobba järnet på veterinärkliniken
  • Förbereda mig inför plugget genom att läsa massa kemi
  • Fixa ett nytt pass då mitt gamla gick ut 2011 och jag ser ut som en nerdrogad häxa på det
  • Kanske ev. färga håret


     


Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards