Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Sofie - 7 maj 2011 23:29

Känner mig inte direkt på topp nu ikväll.

Varför vet jag inte riktigt. Eller jo det vet jag, men det kan jag inte skriva ut öppet här. Ni skulle bara veta alla saker som snurrar i Sofies huvud för tillfället. Så himla många frågor, tankar och funderingar. En annan skulle få huvudvärk.

 


Veckan har gått fort. Måndag och tidsdag spenderades i skolan, onsdag-fredag har spenderats i Eskilstuna på parken zoo. Djurparkshalvorna gick två kurser där. Resan var väl okej i stora hela. Hade nog hoppats på mer. Hoppas alltid på för mycket, en ful ovana jag har. Hade nog trott att jag skulle fått hållt på mer med djuren. Men jag är ändå tacksam att jag fick följa med. Min klass är ändå rätt söt och fin. Vi satt uppe länge om kvällarna, spelade spel och frossade i godis, chips och läsk. Varit ute och käkat på pizzeria/kebabhak en kväll. Jag har kommit folk lite närmre än förut. Synd bara att vi snart går ut och jag nog aldrig kommer se vissa av dem igen. Det blir nog lätt så att man tappar kontakten med varandra efter skolan. Folk flyttar till nya städer för att plugga, börjar nya liv någon helt annan stans i världen.

   


Funderar starkt på att lösenskydda min blogg nu för jag vill kunna skriva av mig ännu mer än jag gör i nuläget. Problemet är att pappa läser min blogg. Och förneka inte, för jag vet att du gör det. Har själv sett det under din "favoriter" kategori på datorn. Vill inte att du ska läsa. Det känns inte bekvämt eller okej på något håll.


Så nu blir det lösenord. De som vill ha får kommentera.



Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards