Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Sofie - 22 maj 2011 18:37

Härlig dag och fint väder idag. Jag har inte gjort så mycket.
Följde med mamma till köpcentret för lite handling + att vi köpte en present till min kusins student som vi ska fira i början av juni. Men shit, det är ju redan om ca 2 veckor. Tiden bara rinner iväg  . Det bästa är att hon bor en bit utanför Göteborg också så när jag ändå är där ska jag ta en dag och passa på att åka in och hälsa på Universeum   . Saknar dem enormt. Kanske pratar(och har pratat)mycket om Universeum men jösses vad det stället betyder mycket för mig. Jag hittade mitt kall i livet, mitt andrahem.


På tal om ingenting märkte jag idag att jag börjat kötta på mig lite. Märker hur jag fått större muskler, speciellt armarna är kraftigare. Jag börjar bli en riktig biff snart. Haha. Inte för att jag på något sätt klagar eller påstår att det är en dålig grej. Tvärtom så tror jag att jag gillar det. Muskulös och hälsosam, det är mitt mål. Är egentligen ganska trött på att vara liten och klen.
Minns förra sommaren då jag stod och mätte mina armar och ben dagligen. Hur jag kunde nå runt mina överarmar med fingrarna. Idag kommer jag inte ens halvvägs runt armarna. Stört egentligen, hur man kan hålla på så.

 

Om jag ändå hade en nytagen bild jag kunde visa er. Men det har jag inte. Har inte fotat något med kameran sedan hemkomsten från Göteborg. Men då skulle jag kunna visa er, hur damn good I look today. Fast vänta nu... har visserligen en bild ifrån Parken zoo. Så där har ni mig.


  

Jag är den i mitten för de som inte fattat.



Chiao amigos


Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards