Alla inlägg den 6 januari 2015

Av Sofie - 6 januari 2015 22:28

Nytt år, nya möjligheter..... eller någonting. 


Jag vill gärna tro att det nya året ska bli sådär speciellt bra, något alldeles extra men helt ärligt så lär det väl se ganska likadant ut som detta år. 

"Firade" nyår hemma med en halvsjuk och trött Jonas vid min sida. Jag var själv sådär halvsjuk med huvudvärk, lite feber och muskelvärk. Ingen utgång eller fest, men samtidigt så var det inte helt fel heller att ligga hemma framför soffan med min älskade prins. Breaking bad , goda mackor och loka crush blev vår nyårskväll. Trötta som två pensionärer gick vi och la oss ganska direkt efter tolvslaget. Försökte hålla oss uppe med en dålig B-film men båda slocknade i soffan strax efter 00.30. 

Det har ännu inte startat någon "vardag" för mig. Jag har fått extrajobb som demopersonal för färskpressad juice. Företaget heter Loviseberg råsaft och jag ska helt enkelt åka runt till butiker och visa upp smakprover för deras juicer. Inte så värst svårt direkt. Kanske inte jordens roligaste jobb heller men det ger mig pengar. Har redan jobbat 3 pass och nästa vecka börjar jag igen. Hur många pass man har per vecka är väldigt olika men i snitt kanske 3pass/vecka. Så, ja det blir väl som ett extrajobb-halvtidsjobb kan man säga. 

Mina första dagar sedan nyår har spenderats med Jonas och hans familj. Vi har inte gjort något särskilt. En sak jag fortfarande inte har lärt mig att förstå är ;hur kan tiden gå så himla fort när man umgås med någon man verkligen tycker om? Vi har umgåtts konstant i liksom 6 dagar och det har gått så himla fort. Vi har varit lite lata och inte gjort så mkt heller. Vi har mest gosat och kramats samt kollat lite serier. I början när vi träffades skådespeleade vi mycket och spelade in sketcher tillsammans. Det ska vi förhoppningsvis börja med igen men problemet är att vi behöver en bra kamera man kan spela in med. Och då varken jag eller Jonas har kamera eller pengar så är det knepigt. Men det lär ordna sig framöver.  

Jag behöver också nya, fina, BRA bilder på mig själv. Både ansiktsbilder, profilbilder samt helkroppsbilder. Mycket i jobbsyfte men även för att bara ha. Behöver få känna mig lite fin och uppskattad. Behöver få känna och inse att JAG ÄR INTE FUL. 

Åter igen pengarproblemet. Känns verkligen som man behöver pengar för allt. Det finns tusentals saker man kan göra men allt jag kommer på kostar pengar. Ska man in till stan, varesig det är för att fika, shoppa, gå på bio, cosmonova , tom titts osv... kostar det pengar. AARGGGHHH.. Typiskt. 

  

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards