Alla inlägg den 8 januari 2015

Av Sofie - 8 januari 2015 22:31

Planen för idag var egentligen att fotas för en fotograf. Lärde känna henne genom gemensamma vänner på facebook och efter en träff för sisådär några månader sedan bestämde vi att jag skulle få komma till henne och ta lilte professionella bilder på mig själv. I mitt arbete som skådespelerska är det oerhört viktigt att ha bra bilder som kan representera en. Jag höll på att bli nekad ett arbete tidigare i vintras pga jag hade en "dålig" bild på mig själv. Dessutom måste bilderna uppdateras lite titt som tätt då man förändras i utseende med tiden.

Hon fick dock förhinder. Och min besvikelse blev rejält stor. Hatar när planer ställs in. Oavsett anledning. Är verkligen SÅ dålig på att handera sådant. Blir som en sju-åring, lägger mig ner och gråter sönder. Inte riktigt men nästan. 

Bestämde mig för att dra till gymmet och träna istället. Har gymkort sedan en tid tillbaks på 24/7 , var tvungen att ta det billigaste som fanns då jag knappt har pengar alls. Det funkar för mig just nu. Som sagt hade jag tänkt ta ett långt springpass samt göra lite mag och ben-övningar. Det gick SKIT. Hann knappt börja springa förns jag kände en ilande smärta i ena låret. Det gjorde så fruktansvärt ont och trots att jag verkligen försökte springa vidare gick det inte. Var tvungen att hoppa av. Har haft ont i just det låret under flera veckors tid nu och det hade precis börjar bli bättre när det nu istället blev värre igen. Seriöst??!

Har även seriöst stora problem med min rygg. På vänster sida, nästan nere vid svanskotan gör det så OERHÖRT ont. Dygnet runt. Enligt Jonas sitter mina ryggkotor helt galet och att det skulle förklara mina smärtor. Det plus att min rygg är sne redan från början. Tror jag måste bege mig till en kiropraktor eller något i den stilen. Någon som kan få trycka och knäcka mina kotor. 

Lé fotografering är ändrad till imorgon (preliminärt) så vi får hoppas fotografen inte får förhinder imorgon också.

  


Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards