Alla inlägg den 23 februari 2010

Av Sofie - 23 februari 2010 17:22

Hooho, sov så otroligt himla länge idag så det är inte sant.   Vaknade först runt 6-tiden av att jag hade så fruktansvärt ont i magen. Var tvungen att gå upp och ta ett glas vatten och lägga en vetekudde på magen för att stoppa den värsta smärtan. Tittade upp mot klockan och såg att den visade 06.05 och tänkte att "jag går och lägger mig och vilar någon timme till innan jag går upp". Nästa gång vaknade jag av att pappa kom in på rummet. Han sa att klockan var halv 12, saay whaaat :O :O  . Så länge hade jag absolut inte tänkt sova minsann.


Egentligen ska man (enligt mando) vid den tiden hunnit äta både frukost och mellis men jag gick direkt på lunchen istället. Tog mig en kopp kaffe och drack upp den innan jag gick vidare till maten.Rostade först två mörka mackor som jag hade tänkt äta och bredde kaviar på dem men tyvärr åkte den ena mackan i soporna efter en ynka tugga och den andra tog jag aldrig upp ur brödrosten ens en gång, så hejdå till den misslyckade måltiden lixom. Tänkte sedan ta upp och äta rester från helgen som pappa hade i frysen. Någon gratäng-liknande sak. Värmde upp den till max och satte mig för att börja äta men även det mesta utav den hamnade i sopporna. Fan, jag vill ju äta, varför går det inte? Blir så sur på mig själv när jag gör så. Jag MÅSTE äta, annars kommer det bara bli akutinläggning på mando igen och det VET jag om. Men ändå klarar jag inte av att sköta mig så bra som jag borde här hemma.   


Gick ut en stund på en prommis men det blev inte så långt eftesom jag frös som en dåre, och då trots att jag hade klätt på mig massa lager med kläder. Fy! Vill flytta utomlands just nu, bara bort ifrån äckliga kalla Sverige. Namibia , I MISS YOU lixom. La mig framför TV:n och tittade på supersize VS superskinny som handlar om två människor (en smal och en tjock person) som ska byta mat med varandra under en veckas tid. Det är faktiskt väldigt intressant att titta på, fast jag tycker så himla synd om de smala som måste stå ut med att äta de tjockas gigantiska portioner mat. De fullkomligt vräker i sig och äter massa onyttigheter om dagarna, det kan ju bara inte vara bra. Tyvärr jämför jag mig jämt med de "smala" och idag var den en ung, supersmal blond tjej.. Känner mig som en kossa jämfört med henne fast konstigt nog hade hon då högre BMI än vad jag har.. Hmm


Nu på eftermiddagen gick jag till mammsen som jag ska sova hos ikväll på påvägen dit var jag bara tvungen att gå förbi Vivo och köpa en portion sushi(love love loooove)eftersom min matdag inte varit så bra hitills. Sushi är iallfall någonting jag vet att jag kan äta, iallafall litegrann, så nu har jag nyss avnjutit min gudomliga sushi framför tv:n. Skulle fan kunna leva på det, jag är en sushiholic verkligen. Speciellt räkorna och de små rullarna älskar jag. Även advokado är en favourite. Massa soya ska det vara också, yoooooum, slurp slurp <3.




Imorgon ska jag på möte med skolan och prata om mina studier. Nervös? Ja! Men det går nog finemang. Sen ska jag förbi mando. Nice to see mah homies again.



Kisses

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards