Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Sofie - 28 februari 2010 16:06

Helloij


Har ni tänkt på en sak, hur mycket ens föräldrar egentligen betyder för en. Ibland(allt för ofta) tar man de bara för givet och skiter i dem när man borde uppmärksamma dem mer. Tänk att vara föräldralös, kan ni tänka er?Fy! Eller att bo på barn/fosterhem och ha tappat all kontakt med sina biologiska föräldrar.


Ofta tycker man nog bara att de är pest och pina, att de förstör ens liv och lägger sig i för mycket, men tänkt efter, de skulle aldrig göra det för att de menade att vara elaka utan för att de innerst inne bara bryr sig. Jag har under många situationer varit så fruktansvärt gaalet sur på mina föräldrar för att de lagt sig i för mycket i saker jag inte tyckt angått dem.


....Som när de gått in på internet och kollat upp allt jag gjort där, alla sidor jag besökt eller som när de började läsa min blogg utan tillåtelse och snokade reda på mina privata dagböcker och sträckläste dem. Vid den tiden mådde jag väldigt dåligt, hade många mörka tankar inom mig och ätstörningarna hade ett starkt grepp om mig. Jag skrev mycket om hur jag ville dö, hur jävla pissigt jag mådde osv, onda tankar, som mina föräldrar kände att de var tvugna att försöka stoppa. Fan vad jag hatade dem för att de snokade runt som de gjorde. Men de gjorde nog bara det med välmening, kan jag tänka NU, men det var svårt att tänka så DÅ.



Speciellt mamma har betytt så oerhört mycket för mig genom åren. Hon har funnits där genom all de jobbiga tiderna, vid de svåraste av situationer. När jag legat på sjukhus efter sjukhus med sondslang i näsan och dropp i armen har hon funnits där vid min sida, tröstat när jag gråtit, skrattat med mig när jag skrattat. Hon har varit en viktig del i mitt liv, och även om vi ofta(numera tyvärr) går varandra på nerverna och det har blivigt en del småtjafts så älskar jag henne gränslöst! Därför mamma, lägger jag ut den här låten jag hittade på youtube, om kärleken till alla er mammor där ute i landet.





Idag har jag varit och handlat med mamma, köpt hem en massa naturgodis som jag ska försöka äta lite av, trots att det är fruktansvärt svårt att äta överhuvudtaget nu. Men jag ska försöka - det är ju så gott!



Pussilipusspuss

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards