Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Sofie - 7 mars 2010 17:13

....Orkar inte blogga varje dag just nu, mår inte så bra för tillfället. Allting verkar gå i den motsatta riktningen till skillnad från vad jag verkligen vill. Mår inge vidare varken fysiskt eller psykiskt. Har så fruktansvärt svårt att få i mig mat just nu och jag tycks inte kunna vända den här negativa trenden jag har satt mig själv i. Får tvinga i mig det lilla jag ska äta, verkligen pressa ner det i munnen på mig själv(och då spottar jag ändå ut mycket utav det jag försöker äta). Det är som om det inte vill ner i halsen, som om det bara inte går att svälja längre. Försöker gör jag ju men utan några vidare framsteg. Hur länge orkar man stå ut?  


 



Iallafall. Har haft kusinerna här över helgen, mucho mysigt. Det har varit skitkul samtidigt som det vart så himla krävande och jobbigt för mitt numera ostadiga psyke. Vill inte vara den där tråkiga och sura som inte orkar någonting eller har energi för något men nu blir det så ändå. Fan ta dig Sofie, skärpning! Försökte verkligen vara social igår och satt uppe och körde med andra ord tillsammans med dem till halv 3 på natten.


Känner mig lite ledsen innför den kommande veckan eftersom min klass i skolan ska ut på sina praktiker. Praktiken som jag aldrig kommer att få åka till , and it sucks. Som jag hade sett fram emot det asså, men hälsan måste ju komma i första hand om alla ständigt tjatar på mig om. Så jag får försöka förgylla vardagen på andra sätt. Ska ändå tillbaks till mando förr eller senare så det är väl det jag får gå och vänta på nu - svaret ifrån dem.


 



<3

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards