Direktlänk till inlägg 16 juni 2011

Jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra!

Av Sofie - 16 juni 2011 11:22

Igår var det den stora dagen. Jag sov inte mycket dagen innan. Var så himla exhalterad och förväntansfull. Klockan 3 steg jag upp och började förbereda mig.


Var på champangefrukost hemma hos en tjej i klassen med några andra. Det var så himla kallt asså, shit pomfritt. Höll på att förfrysa i min minimala klänning där ett tag. Vi drack lite champange, eller faktiskt så drack de flesta andra saker. Allt annat än champange. Skålade lite och fotade, sedan bar det av mot skolan.


Samling i aulan en halvtimme för lite tal samt utddelande av betyg(har inte tittar på mina betyg ännu). Sjöng lite sånger, bl.a studentsången. Efter det var vi i klassrummet något timme, skrev meddelande i varandras mössor(har inte kollat i min mössa heller). Det var lite känslosamt där ett tag. Fick många tårar i ögonen. Gick runt och passade på att säga hejdå till alla andra lärare också. Mina lärare är bara FÖR söta. Älskar dem så otroligt mycket så det är galet.

Fick en jättegullig present av en utav mina lärare. En lärare som även betyder extra mycket för mig eftersom hon hjälp mig väldigt mycket under mina jobbigaste perioder i skolan. Jag fick en lyckosten av henne och ett litet brev där hon skrev att jag hade hjälpt henne(?) och massa fina ord om att livet skiftar i ljust och mörkt och att hon önskade mig all lycka till i framtiden.

Efter det grät jag verkligen.


Efter utspring och möten med nära och kära så var det då flakdags. Jag hade inte så höga förväntningar egentligen men det var så kul asså!
Sedan att man blev dränkt i öl och cider är en annan femma. Själva känslan av att susa fram på flaket inne i stan med dunkande musik är otrolig. Vi fick bra väder också, inte för varmt och inte för kallt. Min killkompis som åkte med på vårt flak hällde sina öl över mig, innanför mina kläder och i håret. Mums vad jag luktade efterråt. Inte okej. Flak är en sak alla måste få uppleva.  


Mottagning hemma hos mig sedan och utgång på kvällen med klassen. På det stora hela en lyckad dag.


Tack alla för de fina presenterna. Jag känner mig för bortskämd.


 

 
 
Tove

Tove

20 juni 2011 10:58

Hej! :) Ville bara säga att jag såg dig på centralen i lördags, skulle egentligen skrivit igår men jag glömde bort, haha. Jag kollade på dig, vilket du verkade märka, kände mig ganska elak, men du vet när man ser någon och inte kommer på vem det är..

Skulle bara säga att du var jättesöt, och nu kan du kanske känna dig som en storbloggerska! :)

kram!

http://flavigry.blogg.se

Sofie

21 juni 2011 20:21

Haha, men oj! Nä jag tänkte inte på att det var någon som tittade mycket på mig. Var kanske för mycket inne i min egna värld? Kan du inte komma fram till mig och säga hej, typ presentera dig själv(om du skulle se mig igen dvs).

Tuusen tack bruden. Detsamma till dig.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 27 november 2019 13:42


Har inte använt denna plattform på länge. Har väl typ inte orkat skriva, även om jag hade varit i stort behov utav det. Blir jävligt ledsen när jag läser mina tidigare inlägg, jämför med nu och inser att "nä det har fan inte hänt så mycket i mitt liv...

Av Sofie - 13 juni 2017 20:07

Nu är det sista veckan i skolan för mig, och jag kan ju verkligen säga att tiden har gått sjukt snabbt egentligen. Den 21a augusti 2016 startade utbildningen och jag tänkte då att "men guud det är ju hur lång tid som helst kvar tills juni 2017" men n...

OMG

Av Sofie - 20 maj 2017 00:10


Asså OMG vad längesedan jag bloggade. Sjuhelsike längesedan, haha. Typ sisådär ett halvår. Det händer på något sätt så mycket saker i mitt liv, rätt mycket kaotiska saker just nu. Mycket motgångar kan man säga. Ibland stannar man upp och tänker "hur ...

Av Sofie - 29 december 2016 23:52

Hehe, hejsan svejsan. Såg igår att jag la ut mitt senaste inlägg den 3e december vilket ju var ett bra tag sedan. Jag överdriver inte när jag säger att det har varit galet mycket i skolan för mig nu innan lovet. Vi har haft många scenredovisningar , ...

Av Sofie - 3 december 2016 19:47


Har ju alltid sagt det, att jag är en enorm känslomänniska. Många har irriterat sig och stört sig på detta. Som att det inte är okej att få visa sina känslor öppet. Här i vårat samhälle i Sverige ska man helst försöka hålla allting inom sig, inte öpp...

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards