Direktlänk till inlägg 3 september 2012

Bättre dag

Av Sofie - 3 september 2012 22:27

Hey vilket deprimerande inlägg jag skrev igår(eller var det i förrgår?). Anyway. Har inte direkt mått på topp, av många olika skäl.
Har haft riktigt mycket äcklig ångest och tjock-känslor de senaste dagarna. Tror att mitt psyke börjar komma ikapp nu och jag börjar tänka så jävla mycket. Jag har även varit sjuk med feber, huvudvärk, magkramp osv de senaste veckorna vilket har påverkat mig både psykiskt och fysiskt. Har inte haft ork till någonting och inte orkat hitta på saker om dagarna vilket har gjort så jag mest glidit runt hemma, vilket i sin tur gjort så jag blivit sådär sjukt rastlös och när jag är rastlös börjar jag tänka massa onödiga dumma tankar och så fortsätter ekkorhjulen.

Nu vet jag ju faktiskt innerst inne att jag inte är tjock. Jag är inte tjock. Inte det minsta. Men jag har gått upp en hel del i vikt under den här sommaren och det känner jag faktiskt av nu. Har inte tänkt på det förns nu i helgen och även fast jag på ett sätt är glad och stolt att jag lyckats ta mig upp så pass mycket i vikt på egen hand är det också en del av mig som tycker att det är jobbigt. För lets face it, viktuppgång kommer alltid på ett eller annat sätt vara känsloladdat. Det är det för alla med en ätstörningsproblematik.
Men sedan är det upp till var och en vad man väljer att göra av de där dumma tankarna.

Det var iallafall en bättre dag idag. Var i skolan och pluggade fysik och kemi. Det är svårt och jag känner mycket prestationskrav i skolan men jag försökte se de positivt ändå . Jag är inte och kommer aldrig bli bäst i de ämnena.

Har så himla tråkigt och ser på dokumentärer just nu. Har ingen skola  imorgon så passar på att vara uppe extra länge idag :) .



Planerna för imorgon får ni senare imorgon... Men det blir nog en bra dag imorgon med hoppas jag!*

 
 
Ingen bild

I

5 september 2012 17:12

Det syns inte. I alla fall inte i svarta jeans, jacka och ryggsäck. Man reagerar fortfarande på att du är ... väkdigt, uppseendeväckande, smal. Men jag vet hur det känns när man själv vet att man gjort det, fastän omvärlden inte ser någon direkt skillnad känns det. Jag känner inte dig och du vet nog inte vem jag är, denna mystiska filur som kommenterar en sådan sak... men jag såg dig idag och jag såg dig i maj/juni. Och flera gånger innan dess. Antar att det är något forum eller liknande som jag kände igen dig ifrån, jag halkade in på din blogg av en slump för ett bra tag sedan — det här bloggnätverket krymper världen, trots att jag inte själv aktivt bloggar eller har deltagit i dessa forum på senare år... (oj vad gammal jag låter... 23).

Vilken skola pluggar du genom?
:)

(Hittar inget fält att lämna mailadress, därav frånvaron av sådan...)

Kram!

Sofie

5 september 2012 19:20

Nejmen, fy vad nyfiken jag blir nu. Vem äääär du? :)

Som du säger så är det nog mest en känsla inom mig. Jag menar, jag ser ju ställen med mig själv där jag har "blivit" större eller hur man nu ska förklara det men oftast är det ju sådant som andra inte brukar reagera på.
Kläder kan ju dölja en hel del men det är en helt annan sak när man står och byter om på mornarna/kvällarna. Dessutom sa jag ju även att jag innerst inne vet om att jag fortfarande är smal.

Du får gå fram och säga hej nästa gång så man får ett ansikte på dig :) . Eller maila ; soppanloppan@hotmail.com

Jag pluggar på en komvux-skola just nu för att ta igen lite ämnen ifrån naturvetenskapliga basåret som jag läste förra hösten.

Kram!

 
Ingen bild

I

5 september 2012 20:22

Mailade precis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 27 november 2019 13:42


Har inte använt denna plattform på länge. Har väl typ inte orkat skriva, även om jag hade varit i stort behov utav det. Blir jävligt ledsen när jag läser mina tidigare inlägg, jämför med nu och inser att "nä det har fan inte hänt så mycket i mitt liv...

Av Sofie - 13 juni 2017 20:07

Nu är det sista veckan i skolan för mig, och jag kan ju verkligen säga att tiden har gått sjukt snabbt egentligen. Den 21a augusti 2016 startade utbildningen och jag tänkte då att "men guud det är ju hur lång tid som helst kvar tills juni 2017" men n...

OMG

Av Sofie - 20 maj 2017 00:10


Asså OMG vad längesedan jag bloggade. Sjuhelsike längesedan, haha. Typ sisådär ett halvår. Det händer på något sätt så mycket saker i mitt liv, rätt mycket kaotiska saker just nu. Mycket motgångar kan man säga. Ibland stannar man upp och tänker "hur ...

Av Sofie - 29 december 2016 23:52

Hehe, hejsan svejsan. Såg igår att jag la ut mitt senaste inlägg den 3e december vilket ju var ett bra tag sedan. Jag överdriver inte när jag säger att det har varit galet mycket i skolan för mig nu innan lovet. Vi har haft många scenredovisningar , ...

Av Sofie - 3 december 2016 19:47


Har ju alltid sagt det, att jag är en enorm känslomänniska. Många har irriterat sig och stört sig på detta. Som att det inte är okej att få visa sina känslor öppet. Här i vårat samhälle i Sverige ska man helst försöka hålla allting inom sig, inte öpp...

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards