Alla inlägg den 26 juli 2015

Av Sofie - 26 juli 2015 22:42

Veckan har gått alldeles för fort och man hinner liksom knappt blinka förns veckan är förbi. Och nästa vecka går vi liksom in i augusti. Då har ännu en sommar gått och vad har jag hunnit med? Jobb och jobb och mer jobb kan man väl säga. Jag skulle vilja fortsätta jobba på aqauaria då det är ett bra jobb men jag tror faktiskt inte jag kommer att få fortsätta där i höst. Tror inte jag gjort tillräckligt bra ifrån mig faktiskt.

I måndags , tisdags och onsdags jobbade jag då som sagt. I cafét varje dag och det är alltid så sjukt mycket att göra där nu i sommar. Turister från alla håll och kanter som kommer och besöker muséet.

I torsdags och fredags hade jag två underbara lediga dagar med min pojkvän hos mig samtliga dagar. Vi har bara gosat, as usual(vädret har varit skit så vad har man annars kunnat gjort liksom?), bubblat i vår nya utomhuspool och det var så sjukt mysigt. Vattnet kom upp till en temperatur utav 40 grader så vi tog ett sent kvälls/nattdopp i poolen. Vi har även sett klart Oreange is the new black och istället börjat se Prison Break (ja vi är typ sist i världen att se den serien.) Vi bakade även mûslibars som blev awsome och kommer definitivt bli bra mellanmål då jag ex är på jobbet eller bara behöver få i mig snabb energi.

Jag besökte förresten aldrig närakuten nu i måndags som jag skulle ha gjort då de ansåg att jag haft problem så länge så jag måste vända mig till vårdcentralen istället. Jobbat morgon nästan varje dag så det har inte funnits tid till att gå till vårdcentralen men jag är ledig på tisdag , alltså verkligen hel-ledig, har ingenting planerat utan ska vara hemma bara (eventuellt hämta hem en cykel).

Följande vecka ser ut som följande.
Jobb på måndag, ledig tisdag (hurray!!!), jobba ons-fre och sedan ledig i helgen då det förmodligen blir Jonasmys och annat skoj.

  

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards