Alla inlägg under februari 2014

Av Sofie - 13 februari 2014 02:37

 
  

Av Sofie - 13 februari 2014 02:08

Hur bra är ni läsare på att ta motgångar?
Jag är dåligt, verkligen riktigt dålig på att ta motgångar. När saker går dåligt för mig eller inte blir som jag tänkt mig känns det ibland om att jorden ska gå under.

Först har vi prestationsmotgångar. När du inte gjort tillräckligt bra ifrån dig på ett prov eller inte klarat sista frågan på en inlämningsuppgift. Sådant hatar jag och klankar ner väldigt mycket på mig själv om det inte gick/går så bra som jag från början hade tänkt mig.

Sedan har vi motgångar som vi inte kan påverka. Om man ska träffa en kompis och han/hon blir sjuk och måste ställa in, eller om man får nej på ett jobb man sökt.

En sådan "liten" motgång kan förstöra allt för mig. Kalla mig känslig men så är det.
Idag tex. Jag skulle egentligen gått på en tv-inspelning men av någon anledning ställdes det in och mina planer för dagen ändrades. Vissa kanske bara skulle rycka på axlarna och så var det inte mer med den saken, men för mig förstör det hela dagen. Jag fick sådan panik över att mina planer hade "förstörts" så jag blev enormt ledsen och gick och la mig i sängen och sov resten utav dagen istället. Orkade inte komma på "nya" planer för dagen så allting kändes plötsligt så meningslöst, därav att jag sov.

VARFÖR är jag såhär? När jag läser allting nu så känner jag mig som en idiot. Men jag har svårt med när mina planer ändras. Jättesvårt. Det måste vara fler som är som jag?!

  

Av Sofie - 5 februari 2014 20:29

Åter igen varit på inspelning för "Äntligen Helg" med Jonas.
Lika kul som alltid. Både att filma och hänga med den grabben. Jag börjar känna igen folket i kamera-teamet nu och det känns riktigt kul när även de börjar känna igen mig och hälsar glatt. Man får lite stärkt självkänsla då. Egot byggs på, haha. Missa förtusan inte Äntligen Helg på söndag kl. 21.00 i Kanal 5.

Filmningen gick huffsat snabbt idag och varade bara i några timmar. Men kul var det ändå!


  

Av Sofie - 3 februari 2014 19:43

Alla kan förändras. Det är möjligt att förändras. Förändingar gör ont men är ibland ett måste


 
Många kilos skillnad. Men jag var tvungen att göra detta för att rädda mitt eget liv.

Av Sofie - 1 februari 2014 18:55

Ikväll startar som de flesta vet Melodifestivalen 2014.
Melodifestivalen är ju en tradition som bara måste ses varje år. Har följt tävlingen sedan 2001 då Friends vann med "Lyssna till ditt hjärta". Kvällarna när de är melodifestivalen samlas hela familjen bänkade framför tv:n.


Ofta så tävlar vi och satsar pengar på den vi tror ska vinna/gå till final.
Jag ska lista mina topp 10 låtar sedan 2001.


10. Timotej- Kom (2010) 
Guu vad jag älskade dessa fyra blonda, snygga tjejer som bara kommer och helt tar över scenen med sina instument. Tänker lite på folkmusik när jag hör låten. Speciellt fiolen och dragspelet. Dietisten på mando L, är jättelik en utav dessa tjejer. Tänker jämt på henne då jag hör låten. 


9. Sarah Dawn Finer - Moving on (2009)
Hur underbart AMAZING är inte denna kvinna? Jag har lyssnat väldigt mycket på den här låten och haft den som "motivationslåt" flera gånger då livet känts tufft. Och hon har en så otroligt vacker röst. Power till henne!


8. Nicke Borg - Leaving Home (2011)
Det här är lite otippat för att vara mig då jag när jag läste om den här låten tänkte "ush". Men hallå, den är ju helt underbar. Hård men ändå mjuk på något sätt. 


7. Sahlene- Unbreakable (2003)
Kom ihåg att jag tyckte hon var så jäkla söt. Kolla på henne liksom. Undrar vad som hände med henne sedan.


6. Pernilla Andersson - Desperados (2011)
Det är någonting med den här låten som jag gillar så himlahimla mycket. Kan inte sätta fingret på vad det är. Pernilla är så cool med sin alldeles egna unika stil. Hade denna låt som min ringsignal på mobilen väldigt länge.


5. Magnus Bäcklund- The name of love (2006)
Den här är fin. Och vad jag minns så gick han inte ens vidare till andra chansen ens en gång. Hallå, final borde han minst gått till!


4. Sarek - Genom eld och vatten (2003)
Åter igen får vi lite folkmusik, underbart. Jag blir väldigt glad och lycklig av den här låten. Hade den på singstar förut och brukade stå och sjunga i timmar.


3. Fredrik Kempe & Sanna Nielsen - Du och jag mot världen (2005)
Det här är ju så sockersött så man blir illamåeende, haha. Nejmen helt ärligt så tycker jag låten är riktigt bra och de två är så fina tillsammans. Fredrik Kempe som ser ut som en gullig jättebebis och Sanna som är allmänt "supersnygg" . Den här låten förtjänade en bättre plats än vad den fick!


2. Karl Martindahl - Love turns water into wine (2004)
Någon som minns denna låt? Jag fullkomligt ÄLSKADE den när den kom. Otroligt begåvad kille. Och en klaschig refräng. Men nu har man inte hört någonting från honom på länge tycker jag. Vart tog han vägen?
Minns att låten tog sig till andra chans. Men den borde gått till final. 


1. Pernilla Wahlgren & Jan Jonansen - Let your spirit fly (2003)
FAVORITlåten någonsin. Kan fortfarande än idag sjunga på den. Blev helt kär i låten när jag hörde den. Blev även rasande då denna låt förlorade i finalen mot Fame. Detta är riktig schlager.


Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards