Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Sofie - 12 augusti 2011 22:26

De här senaste dagarna har verkligen blivit konstiga. Inte nödvändigtvis konstiga på ett dåligt sätt utan mer konstiga i den bemärkelsen att jag inte gjort någonting planerat. Jag hade planerat in massa saker den här veckan, varje dag. Trodde jag hade klart för mig vad jag skulle göra på varje dag men när den dagen väl kom blev det så att jag gjorde helt andra saker än vad jag från början hade planerat. Haha.

Igår skulle jag provjobbat på ett ställe men det visade sig att det bara blev en kort liten intervju så mitt provjobb sker imorgon istället. Nervös tjej.
Efter den korta intervjun åkte jag iväg på en spontanfika med en väldigt fin och speciell kille jag lärt känna.

Känns inte riktigt som jag när jag skriver det här nu. Jag brukar inte vara den som umgås med killar på det där sättet. Aldrig haft någon relation med någon. Jag vet inte hur man gör eller ska bete sig. Trots min ålder har jag absolut noll erfarenhet. Men guud jag tror jag gillar honom på något sätt. Kanske mer än en vän. Och vad är det han ser i mig isåfall?  Vad är det med mig som han finner attraktivt?


Idag skulle jag sitta i någon testpanel för typ elektronikapparater men istället blev det möte med fina Angelica inne istan och sedan ett spontanbesök hos Elin som för tillfället befinner sig på SÖS. Blandade känslor men samtidigt kändes det fint och värdefullt att få komma dit. Få stötta en vän man tycker om. Hon fick en nalle av mig som jag själv haft då jag varit inlagd tidigare. Tackar både Elin och Angelica för dagen.


spontan får bli veckans ord.

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards