Alla inlägg den 16 maj 2012

Av Sofie - 16 maj 2012 22:29

Top model;
Den amerikanska varianten of course(den Svenska är bara mesig och patetisk). Är en riktig top model junike och har nog sett alla säsonger flera gånger om. Huvudpersonen Tyra Banks är förstås den bästa av alla. Vilken kvinna! Älskar hennes personlighet, självförtroende och hur hon peppar alla tjejerna. Hon är en otrolig förebild.
 

ER;
Amerikans sjukhusserie som handlar om ett sjukhus i Chicago. Blev helt som besatt av serien under en period i mitt liv och jag kunde efter en tid det mesta som hade med sjukdomar och diagnoser att göra. Låg och drömde om att jag intuberade(kör ner slang i halsen så man ska kunna andas)olika patienter. Galet.
Älskade karaktärerna Abby, Luka och Carter.
 

Outsiders;
Svenskt program om udda människor. Älskar det. Det får mig att känna mig förhållandevis normal. Haha. Kul att se lustiga människor som gör skumma saker.

Big brother;
Okej. Jag skulle inte själv vilja vara där inne bland alla kameror men jag måste erkänna att det är rätt kul ibland med alla konstiga uppdrag de får osv. Har dock bara sett några säsonger, långt ifrån alla.
 

Solsidan;
En utav Sveriges bästa enligt mig humorprogram med klockrena karaktärer. Har träffat två av dem(Rheborg och Herngren).


En annan del av köping;
Älskar älskar älskar. Upptäckte detta program då jag lades in på mando 2009. Jag och en annan patient där blev superförälskade från första sekund. Som vi skrattade åt dessa härliga människor.


Simple life;
Paris Hilton och Nicole Richie som åker runt till olika familjer i USA och får testa på att leva "det vanliga livet". Saknar detta program, det var klockrent!

Av Sofie - 16 maj 2012 22:14

Har känt mig duktig idag och pluggat matte med en kille från skolan som så snällt erbjöd sig att hjälpa mig. Tänk att det finns så fina människor. Jag borde bli bättre på att uppskatta dem. Orkade bara 1½ timme men bättre det än ingenting.

Men jag blir så ledsen och besviken över att jag inte orkar hålla min koncentration uppe längre än så. Det är som att huvudet inte riktigt vill hänga med. Jag försöker så mycket men det jag försöker lära mig går in genom ena örat och ut genom det andra. Ändå äter jag bättre nu än för bara någon vecka sedan. Borde det inte bli bättre då? Känns som att kroppen prioriterar allt jag får i mig just nu och hjärnan kommer i andra eller något. Haha.
Tänker gå in på en ny diet den här veckan som jag kallar för "unna sig -dieten" vilket går ut på att det jag är sugen på  tänker jag äta. Spelar ingen roll vad det är för veckodag eller vilket tid det är på dygnet. För när jag känner sug är det ju egentligen min kropp som försöker säga åt mig att "här behöver du fylla på" , eller hur? Varför inte då försöka göra som kroppen säger för en gångs skull och - fylla på.

Kan ju bli vad som helst också. Igår hade jag ett rejält sug efter äppelmos. Gick och köpte det på affären och åt tillsammans med yoghurt. Wierd mabye? Gott sa Sofies mage.

Alla är värda att njuta - även du.

 

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards