Direktlänk till inlägg 27 november 2010

Kalla timmar ute i snön

Av Sofie - 27 november 2010 22:55

Nu är äntligen den här långa dagen över och jag sitter framför datorn med en stor kopp te och en skål med russin och mandlar och försöker varva ner. Det har vartit mycket idag för mig. Dock har jag haft kul.


Har spenderat 5½ timme ute i det iskalla vädret. Inte kul alls. Jag hade mycket kläder på mig visst, och frös inte alls om kroppen faktiskt(jag som alltid brukar frysa)men däremot var jag dum och hade glömt fötterna. Så jag höll nästan på att förfrysa mina små fossingar där ett tag. Det var ungefär efter 1 timme det var som värst. Fötterna var så kalla så det gjorde ont, och jag var nära till tårarna flera gånger. Jag och min kompis sa att när vi får en paus då går vi härifrån. Men sedan på något mirakulöst sätt blev plötsligt fötterna kokheta istället och jag orkade fortsätta de resterande timmarna.

Men lite enformigt var det ändå. Tänk er att göra i princip samma sak i 5½ timme. Men det var ändå en erfarenhet jag bär med mig. Och det blev faktiskt riktigt kul i slutet.


Träffade en trevlig man vid namn Mark Levengood. Mycket kul. Det var nog det roligaste med hela dagen. Kul att filma med Mark. Både han och jag frös stjärten av oss i slutet så vi körde en liten dance battle emot varandra för att hålla värmen uppe   .


  

 
 
Ingen bild

Helene

28 november 2010 08:59

Hej Sofie.
Jag har länge tänkt prata med dig på skolan men inte vågat och skriver därför till dig i stället. Jag går på samma skola som dig och har följt din blogg länge. Har nu några frågor till dig. Hur många gåner om dagen äter du nu för tiden? Kan du äta det mesta idag? Äter du efter ett matschema nu? Har själv börjat fått det jobbigt med maten och vill därför har råd av dig. Vill ju intew tvngas sluta skolan och hamna på sjukhus. Hoppas därför du vill svara på mina frågor.
Tack på förhand / Helene.

Sofie

28 november 2010 12:33

Hejsan.
Det är bara komma fram till mig i skolan. Jag tycker bara det känns bra att kunna hjälpa andra. Jag skulle bli glad om du orkade/vågade men det går lika bra att skriva här.

Det varierar. Ska egentligen äta 5-6ggr om dagen men ibland om jag råkar sova längre på helgerna blir det att jag missar något men det tar jag ofta igen senare under dagen istället.

Jag tycker att jag i princip kan äta det jag vill nu. Och när jag vill också. Satt och käka nötter och russin igårkväll - något som jag inte hade planerat iförväg ;).

Jag har ett scema som jag försöker följa så gott det går.

Låter inge bra vännen. Det är verkligen ett helvete att leva i den världen, och inte alls värt det. Det tar bort så mycket av livet och kan gå så himla snabbt också när man väl drabbas. Nej gudm försök verkligen ta tag i skiten innan du behöver sluta skolan och allt. Inte värt att missa skola p.g.a av det. Jag är fortfarande sur för att jag behöver gå om mitt sista år. Har du ingen vuxen du kan prata med? Skolsystern?


Kom gärna förbi i skolan.

Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 27 november 2019 13:42


Har inte använt denna plattform på länge. Har väl typ inte orkat skriva, även om jag hade varit i stort behov utav det. Blir jävligt ledsen när jag läser mina tidigare inlägg, jämför med nu och inser att "nä det har fan inte hänt så mycket i mitt liv...

Av Sofie - 13 juni 2017 20:07

Nu är det sista veckan i skolan för mig, och jag kan ju verkligen säga att tiden har gått sjukt snabbt egentligen. Den 21a augusti 2016 startade utbildningen och jag tänkte då att "men guud det är ju hur lång tid som helst kvar tills juni 2017" men n...

OMG

Av Sofie - 20 maj 2017 00:10


Asså OMG vad längesedan jag bloggade. Sjuhelsike längesedan, haha. Typ sisådär ett halvår. Det händer på något sätt så mycket saker i mitt liv, rätt mycket kaotiska saker just nu. Mycket motgångar kan man säga. Ibland stannar man upp och tänker "hur ...

Av Sofie - 29 december 2016 23:52

Hehe, hejsan svejsan. Såg igår att jag la ut mitt senaste inlägg den 3e december vilket ju var ett bra tag sedan. Jag överdriver inte när jag säger att det har varit galet mycket i skolan för mig nu innan lovet. Vi har haft många scenredovisningar , ...

Av Sofie - 3 december 2016 19:47


Har ju alltid sagt det, att jag är en enorm känslomänniska. Många har irriterat sig och stört sig på detta. Som att det inte är okej att få visa sina känslor öppet. Här i vårat samhälle i Sverige ska man helst försöka hålla allting inom sig, inte öpp...

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards