Alla inlägg under november 2010

Av Sofie - 14 november 2010 20:31

Idag har jag vart på hälsomässan i Älvsjö med två vänner. Det var verkligen sjukt mycket saker att göra och superkul att gå runt där. Och jag tycker faktiskt som jag sa inte det är något fel med att vilja gå på en sån mässa. Folk kanske höjer på ögonbrynet när jag vill gå dit men vad tusan, jag får väl ändå göra vad jag vill? Inget fel med att vilja vara hälsosam. Det kanske förresten ska bli min nya grej , vara hälsosam. Inte sjukligt smal och undernärd men smal och samtidigt hälsosam. Vill nog hellre vara en hälsosam muskelknutte än överviktig iallafall. Nä nu ska här byggas muskler! Behöver ju ändå upp lite mer i vikt.


Fick inte så jättemycket köpt faktiskt. Det mesta var så dyrt och jag är en snål jäkel , hehe. Men jag kom iallafall hem med några påsar te, ett med fruktsmak och så mitt älsklingste, chaite. Sedan fick jag provsmaka massa saker därborta. Allt ifrån torkade frukter till hälsodrinkar. Smakade faktiskt gott   .


Kvällen ska spenderas framför soffan med ett paket glass, te   och beck.


   Nytagen bild ifrån festen i fredags. Enyoj




Av Sofie - 13 november 2010 14:59

Har haft en mysig kväll igår.

Jag + några tjej från klassen var hemma hos en tjej som hade fyllt år. Meningen var att vi skulle ha tjejkväll/myskväll och spela spel, titta på film osv tillsammans. Och jag kan säga att jag agerade helt som en normal tonåring i min ålder ska göra med god mat, tårta som efterrätt plus lite alokohol på det. Åter igen få knäppa alla på näsan som påstår att jag är "så himla sjuk". Because I´m not!


Hur som helst. Vi spelade massa roliga och pinsamma spel som b.l.a resulterade i att jag fick busringa en kille och fråga honom om han ville smaka på en god gryta som jag hade lagat. Haha. Även en hel del singstar sjungande.

Vi blev uppe till runt 2 tror jag eftersom alla lyckades somna till filmen vi satte på mitt i natten. Shrek är sökert rolig men inte när man är trött och vill sova.


Har suttit på tåget nästan 2 timmar idag sammanlagt så hela mitt huvud är väldigt trött. Men det är ju så skönt väder ute just nu. Varken för varmt eller för kallt. En väldigt posetiv sak med att jag har gått upp i vikt, jag fryser inte lika mycket som förut. Är fortfarande kallblodig och fryser ibland men inte jämt och ständigt. Ska nog gå ut en sväng.


Imorgon kanske jag ska till älvsjömässan med en kompis. De har tema hälsa vilket lät ganska intressant. Och visst är det okej att tycka sånt är intressant, fast man varit inlagd på en ätstörningsklinik? Tycker jag iallafall. Inget fel med att vilja vara hälosam.



<3

Av Sofie - 10 november 2010 23:03

Min skola är bara så himla bäst. Vi får göra roliga och ibland lite udda saker också. Idag tex har vi (halva klassen) varit ute och tagit 4-hjulings körkort. Vi fick först några timmar på oss att träna och det var två gubbar som förklarade och gjorde massa övningar åt oss och sedan i slutet fick vi köra en slinga i skogen för dem för att de skulle kunna bedömma oss.


Det var nog en av de roligaste sakerna jag någonsin gjort.Trodde från början att de skulle bli svårt eftersom man måste styra maskinen mycket med kroppen, flytta sig åt det hållet man ska svänga osv, och med tanke på att jag kanske inte är jordens största person(fysiskt sätt) så var jag orolig att min vikt inte skulle räcka för att få maskinen att svänga men det gjorde den minsann.


 


Jag fick världens sötaste lilla maskin. Kallade honom för lille-plutt   . Jag och lille-plutt jobbade bra tillsammans. Vi var ett fint team.

Så nu har man 4-hjulings körkort! Nu får folk akta sig ute på vägarna.


PUSS

Av Sofie - 8 november 2010 14:01

Första dagen på den nya vecka nu. Och också första skolan på 4 veckor. Det kommer bli så skönt att få tillbaka sin normala rutiner igen, få en anledning till att ställa klockan och gå upp om mornarna, få någonting att göra om dagarna. Visst har det kanske varit lite skönt med tre lediga veckor. Jag har ju faktiskt inte varit helt sysslolös heller men föredrar ändå den "normala" vardagen.


Ska lägga till lite nya kurser i skolan nu också vilket uppskattas enormt. Jag är ju en skolnörd i grund och botten så jag trivs när jag har mycket plugg att göra.


Helgen blev inte riktigt som planerad. Träffade en kompis i lördags och vi gick på en grej där vi blev tuvngna att stå utomhus, viftandes med en flagga och frysa i flera timmar. INTE kul alls, och jag överdriver inte när jag säger att vi frös, jag tappade känseln i både mina fingrar och tår och det tog flera timmar efter att jag hade kommit hem för dem att bli varma igen.


Ska ge mig på en dagens tror jag

Dagens låt: Mohombi - Bumpy ride.



Dagens klädsel: Mjukisbyxor, stor oversize tröja och kofta

Dagens skor: Svarta boots

Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans

Dagens mat: Yambalaya

Dagens händelse: Lär väl bli teatern ikväll

Dagens planer: Baka muffins och pilla med den nya datorn mamma köpt

Dagens saknad: Värmen. Vart har den tagit vägen?

Dagens dryck: Smultronsaft

Dagens mående: Lite nedstämd

Dagens film: Bridget Jones dagbok

Dagens tvprogram: TopModel

Dagens telefonsamtal: Väntar fortfarande på det

Dagens sötnos: Fiona


  

Av Sofie - 5 november 2010 13:36

Så himla skönt. Det är fredag idag min första lediga dag för den här veckan. De senaste iallafall tre dygnen har varit långa och ansträngande(men dock roliga)  . Jag har pysslat lite med film och TV om sanningen ska fram. Gjort lite små jobb för olika produktioner. 


Fick en söt kommentar om att jag kunde visa lite mer bilder på mig själv och skriva lite "dagens ... " saker. Önskar jag kunde ta kort men jag har ju tyvärr ingen kamera(kanske borde önskat mig det i födelsedagspresent?). Snart jul ändå, får kanske satsa på en kamera då istället. Lånar ibland pappas och fotar med den, då lovar jag att lägga ut lite bilder.


Lite dagens då

Dagens humör = Neutral. Ganska trött faktiskt, inte blivit så mycket sömn denna vecka.


Dagens klädsel = Jeans och lång tunika. Igår och i onsdags gjorde jag ett jobb som krävde att jag skulle gå klädd som en tjej på 50-talet. Såg förhemsk ut, haha. Den looken passade verkligen inte mig. Tänk er Sandy i Grease så vet ni ungefär hur jag såg ut.


Dagens roligheter = Har inte hänt så mycker än så länge. Varit i centrum med mamma och handlat.


Dagens viktiga = Ska ringa ett viktigt samtal i eftermiddag.


Dagens låt = Får bli det mesta på the vioce eftersom det är de enda jag lyssnat på idag.


Snart ska jag gå och baka bullar med mamma.Fredagsgott sådär.


PUSS

Av Sofie - 2 november 2010 21:55

Har haft så sjukt kul idag. Har varit ute på en riktigt äventyr och gjort en sak som jag länge drömt om. En utav mina många små drömmar har uppfyllts. Och resultatet kommer troligtvis kunna ses någon gång i februari-mars nästa år. Om det blir så som jag vill.

Har träffat en massa trevligt folk. Knytit lite kontakter. Haft allmänt trevligt. Och även fast jag var yngst i gänget gick det bra. Ingen behandlade mig som den lilla barnrumpa jag är, höhö. Det där med ålder är så lustigt. Iband kan jag känna mig supervuxen och mogen utav mig, andra gånger känner jag mig inte en dag äldre än 7 år   .


Imorgon fortsätter roligheterna. Då måste jag upp redan vid halv 5-5 för att hinna ta mig dit jag ska befinna mig. Jag kommer vara trött som en gnu och knappt få någon blunds sömn men det är det värt - helt klart! Jag kan sova resten av livet om jag så vill. Men detta kan jag inte göra någon annan gång i livet.


Har ätit extremt mycket skräp idag men det är också skit samma. Försöker leva livet och inte tänka på vad som passerar min mun. Mat är bränsle och ett livsnödvändigt för att leva. Sedan gör det ju inget om man kan njuta lite utav det också   .


Ska leta mig till sängen strax. Godnatt!

Presentation

What doesn´t kill you makes you stronger

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Frågor


Ovido - Quiz & Flashcards